De Kubusschool in het nieuw!

Nieuw logo, nieuwe website…. Ja, wij hebben onszelf opgefrist.

Allemaal om nog beter te kunnen vertellen en te laten zien – aan leerkrachten, aan ondernemers, aan verdere geïnteresseerden – waarom de Kubusschool dé aanpak is voor Wetenschap en Techniek op de basisschool. En om duidelijk te maken wat voor meerwaarde deze aanpak heeft voor én de leerlingen, én de leerkrachten én, niet te vergeten, de ondernemers in de buurt van een Kubusschool.

Wat je hier kunt verwachten? Dat we regelmatig ervaringen en inzichten met je delen uit de praktijk van de Kubusscholen en van de deelnemende ondernemers.

Kortom: dat we je laten zien hoe het werkt op Kubusscholen. Hoe goed het werkt!

Op de hoogte blijven van wat er bij ons speelt? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Dat is zo gepiept via het contactformulier op onze nieuwe site.

En verder?! Blijf verder vooral nieuwsgierig. Want: ‘Nieuwsgierigheid heeft de toekomst!’

Meer actueel nieuws


Artikel Didactief: Stel vragen, stimuleer nieuwsgierigheid De overheid ambieert dat wetenschap & techniek (w&t) vanaf 2020 op alle basisscholen structureel onderdeel… Lees meer
Nieuw bestuurslid Stichting Kubusschool Sinds vandaag, 5 maart, hebben wij Wouter van Dijk mogen verwelkomen als nieuw bestuurslid van… Lees meer